Celebrity & Chocolate IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

ADVERTISEMENT

Celebrity & Chocolate IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Celebrity & Chocolate IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer.

Question 1:- Who is your favorite celebrity in India?

Answer –  I am a huge fan of Priyanka Chopra; she is a Hindi actress

Question 2:- Do you like any foreign celebrities?

Answer – Yes, I am fond of Anne Hathaway and Ryan Reynolds.

Question 3:- Would you want to be a celebrity in the future?

Answer – Even though I admire celebrities, I don’t think I have the potential to become one.

ADVERTISEMENT

Question 4:- Do you think we should respect famous people’s privacy?

Answer – Of course, each individual has the right to keep their personal life private, and celebrities are often targeted on their personal lives, so I feel that we should respect celebrities’ private lives.

Question 5:- How do celebrities influence their fans in India ‘?

Answer – Most of the celebrities that I know have a huge fan following as I have come across many stars utilize this to promote products that they endorse and even the social causes we believe in

Question 6:- How often do you eat chocolate?

Answer – I consumed at least five chocolates daily when I was young, but now I have reduced it to once a month.

Question 7:- What’s your favorite flavor?

Answer – My personal favorite is chocolate caramel flavor. I believe it’s a match made in heaven, simply delicious!

Question 8:- Is chocolate expensive in India?

Answer – There is a wide range of chocolates available in India you can get one starting from rupees 5 to 1000. I get there is one for everyone.

Question 9:- When was the first time you ate chocolate?

Answer – As far as I can remember, I started eating chocolates at the age of five.

Question 10:- Is chocolate popular in India?

Answer – Oh yes, it is. Chocolate is one of the most common flavors you’ll find at any bakery or grocery shop in India.

Follow Us on IELTSFever Facebook 

Also, Read Window View Speaking Part 1 Questions With Answers

ADVERTISEMENT

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *