Mobile phones & Magazine IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

ADVERTISEMENT

Mobile phones & Magazine IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Mobile phones & Magazine IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer.

Question 1:- How often do you use your mobile phone?

Answer –  My phone has become an important part of my everyday life.l don’t think l ‘m able to spend a day without my phone cause l rely on it for almost every task. From being next to a watch, it also carries my personal data, and I think l get literally all l need from my cell.

Question 2:- Can you describe your mobile phone?

Answer – It’s a brand new item model, very slender and Immaculate, sleek design, and black in colour; l think it’s the latest on the market right now.

Question 3:- What was your first mobile phone?

Answer – It was a very cheap, old fashioned silvery Nokia 1100 portable phone that l only used for getting in touch with relatives and receiving calls.

ADVERTISEMENT

Question 4:- would you buy a new one in the future?

Answer – Of course, l will definitely buy another phone because l need to keep abreast with the latest modifications. I’m a person who moves with the times.

Question 5:- How has your mobile phone changed your life?

Answer – It has made my life very convenient in many ways than l could ever imagine, Like l mentioned before, l now rely on my phone for almost every task. Like one author once said, “It has changed the meaning of multitasking indeed”.

Question 6:- Do you read magazines?

Answer – I’m addicted to magazines, l love following celebrity gossip, and there is no better way to see what’s trending in fashion and what other modifications have been made in the tech world except through print media.

Question 7:- Who prefers to read magazines – younger or older people?

Answer – I suppose Generation Z has fallen in love with technology, and a larger percentage now spend time on laptops and cellphones unlike the millennials who mostly are not tech-savvy, they resort to getting their news and information mainly from print media, so they read more of magazines than the young people.

Question 8:- Have you ever read online magazines?

Answer – I find it very costly to access such apps on my mobile; some require a monthly subscription. So besides surfing different websites to get the latest news, I would rather buy a magazine than read an online edition.

Question 9:- Did you read magazines when you were young?

Answer – My father used to bring the local weekly magazine home every Friday, and l just loved flipping through without even reading; what mainly captured my eyes were the colourful, vivid pictures of stars from my community, some of whom l had never met, l think that’s how l developed an affection for magazines.

Question 9:- What kind of magazines are popular in your country?

Answer – I think there is a wide array of magazines depending on which gender you represent, women are in love with cooking, fashion and health mags, with. a few reading the entertainment mags whilst males love technology entertainment and sports mags and news.

Follow Us on IELTSFever Facebook 

Also, Read Talk About a Decision Made by Someone, but You Disagreed

ADVERTISEMENT

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *