Photos & Clothes IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Photos & Clothes IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Photos & Clothes IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- What is your favourite item of clothing?

Answer:- Well, there are so many clothes which I like but formal clothes I like most because I feel comfortable whenever I wear them. And it’s also given me a professional look.

Question 2:- Are there any traditional clothes in your country

Answer:- Well, India is a diverse country, and there are so many regions. They have their own traditional clothes. But saree is one of the most common traditional clothing in India.

Question 3:- Where do you usually purchase your clothes?

Answer:- Well, usually I purchase my clothes from one of my favourite shop name shops now. But sometimes I would be bought clothe online.

Question 4:- Have you ever bought clothes online?

Answer:- Yes! So many times. I have purchased online clothes from mantra, Snapdeal and Amazon. in some occasions, they provide a very big discount.

Question 5:- Who do you usually take photos of?

Answer:- Without a doubt, I am a photoholic and crazy about taking candid photographs.

Question 6:- How do you keep your photos?

Answer:- I keep my photos in Pendrive and some mobile storage devices. And in my leisure time, I love to watch this photograph.

Question 7:- Do you keep your photographs on your computer?

Answer:- I store photos in Pendrive despite the computer because sometimes a virus occurs in the system, and it misbehaves with data.

Question 8:- Have you framed any of your photos?

Answer:- Yes! recently I celebrated my 26th birthday, and at that time I wore a very beautiful pink gown. I drank juice, and suddenly my sister took the candid photo. I loved that photo very much, and I framed it.

Question 9:- Do you prefer to send postcards to people or to send photos that you took yourself?

Answer:- Well, in this technological world, there are so many options to send any document with the help of the internet. I never used postcards to send photos. I send photos with the help of WhatsApp, telegram and Gmail.

Follow Us on IELTSFever Facebook 

Leave a Comment

Your email address will not be published.