TV programs/shows IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

TV programs/shows IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


TV programs/shows IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- What kind of TV programs do you like?

Answer:- Well, I watch some TV shows. I am more into watching comedy and drama and sports programs show well for the obvious reason I want to be entertained person and just like all people in the world who want to relieve work-related stress. I want to laugh through comedy series, and I want to be inspired and sometimes cry by watching TV dramas.

Question 2:- What’s your favourite TV program?

Answer:- I give equal preferences to comedy shows, sports and dramas. But in my leisure time, I watch sports, and in the evening time, I watch drama serials with my siblings and mother.

Question 3:- Do you often watch programs on TV or your cell phone?

Answer:- Well, I am at home without a doubt. It was my favourite program on TV; however, if I am commuting or travelling at that time, I watch TV shows or any movie on my smartphone.

Question 4:- Do you like watching the same kind of program all the time?

Answer:- Yes, I do. Like I said earlier, comedy makes me relieve my stress relax my mind, so I never miss any of my favourite comedy programs. So yes, I watch the same type of TV show most of the time, like Canteen Mandler.

Question 5:- Do you talk with your friends about the program you watched?

Answer:- Yes, some of my friends also what’s the same type of program that I watched. So when we meet together at that time, I talk with them about a program that I watch.

Question 6:- In your country is it possible to watch any TV programs in English?

Answer:- Yes, without any hesitation in India, host shows are coming in the English language. We all know that the English language got a global language name here we can see a number of movies news channels in the English language.

Question 7:- What benefits can people get from watching foreign TV programs?

Answer:- There number of benefits that people get to watch foreign TV programs like they can improve their comprehension skills, pronunciation and grammar through watching TV. Some research revealed that language learners who frequent watch foreign-language TV programs outside of school tend to be better at reading, listening and vocabulary.

Follow Us on IELTSFever Facebook 

Leave a Comment

Your email address will not be published.