Accommodation & Weather IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

ADVERTISEMENT

Accommodation & Weather IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Accommodation & Weather IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Do you live in a house or a flat?

Answer – I live in a bricked house. It is a double-storey house with 3 bedrooms, a kitchen, a drawing room and a backyard.

Question 2:- Is it a big place?

Answer – No, it is not a big place. It is actually between small to medium.

Question 3:- How long have you lived there?

Answer – I have been living here since I was born.

ADVERTISEMENT

Question 4:- What do you like about living there?

Answer – I like everything about my place because I have decorated it according to my will.

Question 5:- Is there a garden in the place you live in?

Answer – Yes, we have a beautiful and small garden in front.

Question 6:- Do you prefer hot weather or cold?

Answer – I prefer cold weather over hot because summers are quite intolerable.

Question 7:- Tell me about the weather in your country at different times of the year?

Answer – My country has diverse weather conditions. We usually see four different kinds of weather here, namely summer, winter, autumn and spring.

Question 8:- Which time of the year did you enjoy the most when you were a child?

Answer – When I was a kid, I used to enjoy the rainy season alot because I loved to dance and bathe in the rain.

Question 9:- Do you (usually) pay attention to the weather forecasts?

Answer – Yes, I often check the weather conditions, usually when I have to go somewhere. Based on the weather, I plan my day.

Follow Us on IELTSFever Facebook 

Also Read Fast Food Is a Part of Life in Some Places

ADVERTISEMENT

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *