Describe a Party You Attended During New Year Days

Describe a party you attended during new year days

  • Whose party was it?
  • Where the party was held, and who went to it?
  • What do people do during the party?

Sample Answer of Describe a Party You Attended During New Year Days

Although there are numerous parties we attend during new year’s eve because of the start of the year, everyone invites us to join with them. I would like to depict one specific event which was held just a few days back.¬†It was at my friend’s party, which was near the beach. My husband and I, along with the kid was, attended the grand event. Even though there are a plethora of celebrities attended and we started the event with a lot of games. Besides, we continued by adding more songs and dances and started cutting the cake at midnight near the beach and returned back home. We enjoyed ourselves a lot during new year’s eve and waited for the next event.

Follow-ups of Describe a Party You Attended During New Year Days

Question 1:- Do children like to party?

Answer:- Of course, kids like parties not only nowadays but when I was younger, I used to enjoy the parties more because we could even dance and meet new people.

Question 2:- Do adults like to party?

Answer:- In today’s era every individual like to party because after a lot of stress for a specific period everyone wants to take some break to party

Question 3:- Do you like loud music at parties?

Answer:- Yes, I do like loud music but not all the time because loud music can get irritating sometimes due to some disturbances around us, and we can’t even talk to others due to loud music.

Question 4:- What types of parties do people have?

Answer:- People enjoy different types of parties they organise parties like marriage events, birthday functions and many more each occasion can be a party for them.

Question 5:- Why are parties important?

Answer:- Because parties can relieve stress as well as we can meet our friends and relatives and can get robust when meeting individuals

Question 6:- Do you think parties will become more popular in the future?

Answer:- Yes, when I was younger, there were merely a few members used to the party, but nowadays each and every individual are used to partying in the near future also most of the members arrange parties for amusement.

Question 7:- Do people spend a lot of money on these parties in your country?

Answer:- Yes, most of the affluent people spend a huge amount on parties in my nation for their enjoyment and to show off.

Question 8:- What are the main reasons why people organise family parties in your country?

Answer:- The predominant reason is to meet all the families in the way of gettogether and can boost their relations between them.

Question 9:- Are there any differences between family parties and parties given by friends? Why do you think this is?

Answer:- Yes, of course, there is a lot of difference because family parties are with a piece of low music and little dancing and parties with friends is the way of having fun and with a piece of loud music.

Question 10:- Who tends to enjoy national celebrations more: young people or old people? Why?

Answer:- Of course, elderly people enjoy more national celebrations because adolescents don’t know much about them.

Follow Us on IELTSFever Facebook 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *