Internet & Neighbour IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

ADVERTISEMENT

Internet & Neighbour IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Internet & Neighbour IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Do you use the internet?

Answer:- I utilize the internet every day as, without that, I can’t be able to smooth my work and study. In the morning, I used to watch the news online, At my work, I have many systems which work only with the internet, and in the evening, I prepare for my IELTS from the internet.

Question 2:- When was the first time you used the internet?

Answer:- I vividly remember that when I was in 08th Standard, there was a class of computer for which the teacher inculcated about the internet and website development at that time we have given the task to search some topic from the internet. That’s the time for me to use the first time internet.

Question 3:- Is the internet very important to you?

Answer:- Precisely, without the internet, I am afraid that how I can spend my leisure time. Internet is an indispensable part of my life as I depend on the internet for my daily works, so it is very important for me.

ADVERTISEMENT

Question 4:- Do you think you can live without the internet?

Answer:- I think without the internet, my life has become so difficult to survive as without the internet, and I can not be able to see movies online, transact money, send an email and many other things which are the key activities of my life.

Question 5:- Do you know your neighbours?

Answer:- I have two neighbours near to my house. Both are from the same surname which we have, and I mean “PATEL”. Their names are Rakeshbhai and Balvantbhai, and I have known them from my childhood time.

Question 6:- Do you like your neighbours?

Answer:- I like Both neighbours nature as they are very helpful and supportive in each and every matter. For example, when I am at work, if my Grandma needs something, they help her in my absence.

Question 7:- Why are neighbours important?

Answer:- I believe that neighbours are part of our life for which we can share our ups and down with them for the solution of any matter.

Question 8:- When do you meet your neighbours?

Answer:- Actually, my and Rakeshbhai office time is the same, so when I am out of my office and come in the evening, I meet him and greet him as he is older than me.

Question 9:- How often do you meet your neighbours?

Answer:- I communicate with my neighbours frequently, especially at the weekend. I go out with Balvant Bhai in the nearest market to purchase daily need as well, as he also teaches me to drive a car. For this occasion, we share our different life experiences with each other.

Follow Us on IELTSFever Facebook 

Also read: Advertisement and Books IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

ADVERTISEMENT

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *