Meeting New People Speaking Part 1 Questions With Answers

ADVERTISEMENT

Meeting New People Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Meeting New People Speaking part 1 Questions With Answers.

Question 1 Do you like meeting new people?

Answer – Yes, I am an extrovert person, and I really like to meet new faces because it gives me a chance to make more friends.

Question 2 Do you prefer sending or receiving messages?

Answer – I feel delighted and satisfied because, through the welcoming, I get a hint that another person also likes me and feels more comfortable.

Question 3 Have you ever received a confusing text message?

Answer – I never do this because I believe that I cannot judge any person just in the first meeting because there is a chance that the individual might be pretending to be nice.

ADVERTISEMENT

Question 4 In what circumstances is making a phone call better than sending text messages?

Answer – yes, on weekends, I go to various places like malls, gardens, public parks where I interact with different people. Also, nowadays, I am pursuing personality development classes, and many students join those classes daily.

Question 5 Did you go on a picnic when you were a child?

Answer – I want to talk about news, new Trends, current affairs, and new laws of different nations because they all help me enhance my knowledge.

Question 6 How often do you go on a picnic now?

Answer – when I was a child, I usually talk about toys and eatable things but now copulate about my studies, plans, goals, news, etcetera.

Question 7 Where do you go on a picnic?

Answer – No, I only change my opinion whenever I found myself wrong otherwise, my most viewpoint is based on facts.

Question 8 What is the difference between a picnic and cooking at home?

Answer –¬† To be fair and Square, I like to listen to others because I think most individuals do not have someone in their life with whom they can share their talks. However, I preferred to speak when I have something important and meaningful to share with others.

Follow Us on IELTSFever Facebook 

Also, Read Laugh Speaking Part 1 Questions With Answers

ADVERTISEMENT

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top