Perfume Speaking Part 1 Questions With Answers

ADVERTISEMENT

Perfume Speaking Part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Perfume Speaking Part 1 Questions With Answers

Question 1 Do you use perfume?

Answer – Yes, I use perfume every day when I am going to college and sometimes on occasions.

Question 2 What kind of perfume do you like?

Answer – Well, I like the chocolate flavor in perfume; I have used it for a long time. But right now, I’m using wild stone code body; it smells good.

Question 3 What does perfume mean to you?

Answer – Well, for me, it is just a spray that eliminates bad smells from the body, keeps us fresh all the time.

ADVERTISEMENT

Question 4 Do you give perfume as a gift?

Answer – Yes, I do; last month I gave perfume as a gift to my friend Pavan, he felt elated after receiving it. He is fond of perfumes.

Question 5 What do street markets sell?

Answer – Well, street markets mostly sell affordable and low-quality items. Many people love to eat street food and buy things from the street market

Question 6 Are there many street markets in your country?

Answer – Yes, there are many markets in my country, people from the middle class and underprivileged buy things from these shops

Question 7 What are the differences between street markets and supermarkets?

Answer – Well, firstly, the difference is the price. Supermarkets are priced highly, whereas street shops are affordable to everyone. Secondly, the quality of goods in big markets is high, while the small markets have low quality.

Question 8 Do you often go to the supermarket?

Answer – Yes, I do. Yesterday I went to the supermarket to buy groceries and vegetables. It offers a wide range of things at once. I usually go there once or twice a week.

Follow Us on IELTSFeverFacebook 

Also, Read Car Trip Speaking Part 1 Questions with Answers

ADVERTISEMENT

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top