Rest Speaking Part 1 Questions With Answers

ADVERTISEMENT

Rest Speaking Part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Rest Speaking Part 1 Questions With Answers

Question 1.How often do you take a rest?

Answer – Well, as a human being I take a rest because it is an important part of living and I take a rest when I feel more stressed about my study as well as in the evening time I often take a rest.

Question 2. Do you take a nap when you have a rest?

Answer – Honestly, I take a nap while rest as I feel relax by taking a nap for some time.

Question 3. How do you feel after taking a Nap?

Answer – To be honest, I feel well after taking a nap, and I can concentrate more towards my work owing to feel relax.

ADVERTISEMENT

Question 4. Do you like trees?

Answer – Definitely I like trees because trees give us food, vegetables as well as many things which prepare from trees. Mostly I like fruit trees.

Question 5.Would you like to live in a place that has lots of trees?

Answer – Yes, of coz, I like a place to live with lots of trees as I have a keen interest in seeing trees as I feel more motivated by greenery area to feel relaxed.

Question 6. Do you think places with trees attract more visitors than places with fewer trees?

Answer – According to my prospect, people get more attraction towards the area where trees are more; however it relies on the masses viewpoint. Some like to visit where more trees whereas others do not.

Question 7. Do you like to go to a forest?

Answer – Honestly, I have a keen interest in seeing green areas, and I like to visit my farms; however, I haven’t sufficient knowledge about forests.

Question 8. Is there a forest near your hometown?

Answer – Well, to be honest, according to my viewpoint, there is no forest near me. However, there are a plethora of plants on the corner of the roads. I like to see.

Question 9. Where can one find trees or forests in your country?

Answer – Well sometimes I saw many trees near the river which is situated near my farms. Moreover, sometimes trees are on the farms.

Question 10. Did you ever climb trees when you were a child?

Answer – Honestly, I vividly remember that I climbed the trees when I was a child as I visit my farms where the mango tree. At that moment, I climb the tree.

Question 11. Have you ever planted a Tree?

Answer – Yes, of coz, when I visit my farms a couple of months ago, at that time I plant a mango tree in my farms as I like mango.

Follow Us on IELTSFever Facebook 

Also, Read Advertising Speaking Part 1 Questions and Answers

ADVERTISEMENT

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top