Sky IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

ADVERTISEMENT

Sky IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Sky IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer.

Question 1:- Do you like to see the sky?

Answer – Yes, I like to see the sky because when I see the sky, Then I feel there is no boundary to achieve anything in your life, so that’s why I like to see the sky.

Question 2:- How about stars?

Answer – If I talk about stars in science, they are small planets but, I like to see the stars from my living planet, and I feel very relax and even some stories related to stars which I listened to in my childhood those people who die they make a star and shine, so these kinds of things remember me my childhood.

Question 3:- Which is a good place to see the stars?

Answer – There are many places where we can see the stars like on our terrace as well as mountains and form tall buildings because from there we see the Star in very clarity.

ADVERTISEMENT

Question 4:- Do you know anything about stars?

Answer – Yes, I learned about stars in my school time. They are small planets, and if I talk about a rumor, many people say that people who die on the earthshine as a star, so this kind of thing is related to stars, which I know regarding stars.

Question 5:- How often do you look at the sky?

Answer – I see the sky very often, even every day in the night after my dinner. I like to spend some time alone so that time I play soft music on my cell phone and use headphones and see the sky because I feel very relax.

Question 6:- Do you prefer the sky in the morning or the sky at night?

Answer – As I mentioned before, I like to see the sky at night because at that time I see the stars and feel good.

Question 7:- Can you see the moon and stars at night where you live?

Answer – Yes, I see the stars and moon at night from my terrace because as they are big planets from the earth so we can see from anywhere, that’s why it is easy for me where I live to see the stars and moon.

Question 8:- Is there a good place to look at the sky where you live?

Answer – Yes, I think it is a good place to see the sky because I belong to a rural area and there are very silence at night and all-around many plants which provide a good view at night in the light of the moon.

Follow Us on IELTSFever Facebook 

Also, Read Describe Someone You Know Who Is a Good Cook

ADVERTISEMENT

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *