Stage of life Speaking Part 1 Questions With Answers

ADVERTISEMENT

Stage of life Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Stage of life Speaking part 1 Questions With Answers

Question 1 Do you enjoy your current stage of life?

Answer – Yes, currently I am in the student phase, and I haven’t any family responsibilities or bourdon; thus, I cherish this stage of my life.

Question 2 In what stage of your life were you the happiest?

Answer – Probably in my childhood, that time I haven’t any responsibility, just enjoy my life, no any study burden.

Question 3 Which stage of your life do you think is the most important?

Answer – I think the adult phase of life is paramount for almost everyone’s life; in this time, we decide what to do in the future and set our life path.

ADVERTISEMENT

Question 4 What’s your plan for your next stage of life?

Answer – I have completed my graduation; I want to go to Canada for further studies and settle there after my education.

Question 5 Which part of your country do you want to live in?

Answer – I love my hometown, Surat, and I like to live where I live right now with my family; most of my friends and relatives also live in surat, which is also another reason for that.

Question 6 What makes you feel proud of your country?

Answer – In ancient times, my country is considered the richest territory. The famous name for it is a golden sparrow. Our many citizens migrate to another country and play a pivotal role for that country. For instance, in NASA, roughly half the proportion of employees’ origins in India.

Question 7 Do you know the history of your country well?

Answer –  Without any doubt, yes, I learned it from primary school and from my parents.

Question 8 Will you stay in India in the future?

Answer – Unfortunately, no, as I said earlier, I plan to go to Canada and, if I like there, then settle there.

Follow Us on IELTSFever Facebook 

Also, Read Laugh Speaking Part 1 Questions With Answers

ADVERTISEMENT

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top