Study IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

ADVERTISEMENT

Study IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Study IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- What do you study?

Answer:- I study aeronautical engineer, and I selected this stream 2 years ago when my 12 results had been declared.

Question 2:- Where do you study that?

Answer:- At the SVIT university, where I have enrolled for my graduation. I would like to tell you I have completed 2 years.

Question 3:- Why did you choose that subject?

Answer:- As an Inspire by Dr Apj Abdul Kalam, he was one of the aerospace engineers so, I have enrolled in that particular subject.

ADVERTISEMENT

Question 4:- Is it a popular subject in your country?

Answer:- Yes, this course is the most popular most selected subject in my country. This subject is about aero and space, and we have the biggest aerospace laboratory in our country.

Question 5:- Do you like that subject?

Answer:- Yes. I like it because that I gain knowledge about aircraft and space.

Question 6:- Do you get on with your colleagues?

Answer:- Yes, they are helped me most to resolve my problem regarding the subject.

Question 7:- What was your first day like?

Answer:- The first day, I was hooked, everything had gone my overhead as I didn’t know English well, but gradually I bucked up.

Question 8:- What are the main aspects of your subject?

Answer:- The main aspect of my subject is that to describe how to design and manufacture aircraft, airships, as well as their application, how it all works.

Question 9:- If you had the chance, would you change the subject?

Answer:- No, as I really get into it, I want to make a career in this particular course.

Question 10:- Do you plan to get a job in the same field as your subject?

Answer:- Yes, but I will not get into a job because I want to establish my own business in the aerospace field.

Follow Us on IELTSFever Facebook 

ADVERTISEMENT

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *