Apps IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Apps IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Apps IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1. What apps have you used recently?

Answer:- I have used lots of apps such as Spotify for songs, amazon prime, Hotstar, Netflix for watching serials and maps for navigating.

Question 2. What apps would you like to use in the future?

Answer:- With the technological innovation, I think so there may be various developed apps such as various ott platforms apps. And I also think that in the coming year people will be more fitness freak so they will make some apps which will count calories as well as steps and daily exercise.

Question 3. How much time do you spend on these apps?

Answer:- I mostly use free apps, so I do have not to give any money to them. But some are subscribed apps such as Netflix, which is, I think, 300 rs per month. My friends and I usually buy apps in the group, so we have to pay less and enjoy every app.

Question 4. Which mobile apps do you use?

Answer:- As I said earlier, I use lots of apps such as Netflix for movies and series, for music I use Spotify, whereas for shopping there is Nykka, Myntra and so on.

Question 5. Which ones do you want to use?

Answer:- All applications are free in my country, so I use all of them.

Question 6. Which ones are popular in your country?

Answer:- All series, as well as shopping apps, are popular in my country. I think so; it depends on the person and interest to use apps they want.

Question 7. Do you want to make an app?

Answer:- No, not at all. I am interested as it is all about programming, so it’s not my cup of tea. I have known programming languages such as C and C++, but it’s not a typical app making language, so it’s better not to make.

Question 8. What was the first app you used?

Answer:- I think so. I had used Facebook for the first time when I was in 8th std as that time I got my new mobile, so I was eagerly waiting to use it up till then I was using it in the pc by going to the net cafe.

Question 9. Do older adults in your country like to use apps?

Answer:- Yes, definitely. Today is a modernised era and full of technology, whether it would be an adult or child everybody in my country know the working of applications. In fact, especially old people like the most as they have a lot of time, with the help of apps they may cut the time and enjoy the application such as games, movies and so on.

Follow Us on IELTSFever Facebook 

Leave a Comment

Your email address will not be published.