Computer IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

ADVERTISEMENT

Computer IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Computer IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer.

Question 1:- Do you use a computer very much?

Answer – Yes, I use a computer so much due to preparing some presentations and much other work such as, for making pdf so on.

Question 2:- When do you use a computer?

Answer – Whenever I need to write something on it and video editing because it is full of useful software, one of my favourites is photoshop.

Question 3:- What do you use the computer for?

Answer – I used it for many purposes, such as for watching movies and videos of Hindi, Punjabi songs.

ADVERTISEMENT

Question 4:- What was your impression when you used a computer the first time?

Answer – Well, my expressions were so incredible when my father purchased a computer for me really enjoyed it, then clicking the switches on the keyboard. It was quite fun for me.

Question 5:- How did you learn to use a computer?

Answer – To be honest, I was not an expert in using the computer in my initial days of life when I was a learner, then one of my school teachers helped me and provided practical and theoretical lessons on how to use a computer.

Question 6:- Have the computer changed your life in a way?

Answer – It is no doubt, the computer changed my life in many ways. With the help of it, I am able to do my task more frequently also it helps me in my presentations.

Question 7:- Are computers used much in your country?

Answer – In my country individuals generally use computers more and more. They used it in companies, schools, colleges and workplaces.

Question 8:- Do you think computers are useful in everyday life?

Answer – At this time, computers are the basic need of everyone who is working in firms and any places.

Question 9:- Computers are now used a lot in education. What do you think of this?

Answer – Because of it is the need of this time and students and teachers take advantage for online classes which is the trend during the lockdown.

Follow Us on IELTSFever Facebook 

Also, Read Meeting New People Speaking Part 1 Questions With Answers

ADVERTISEMENT

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top