Describe a Person Who Likes to Travel by Plane

Describe a person who likes to travel by plane: You should say:

  • Who this person is?
  • How do you know this person?
  • Where this person travels to?
  • Explain why this person likes to travel by plane?

Sample Answer of Describe a Person Who Likes to Travel by Plane

Well, it is the dream of every Indian to travel by plane, And all of my friends like to travel by plane, but here I would like to talk about a friend who is desperate to travel by plane. His name is culver sight, and he is my best friend. He was my classmate and as well as my neighbour. We always share our views with each other on every topic. One day we were laid on the grass in the playground and talked with each other. Suddenly we saw the plane in the sky, and our topic was diverted to an aeroplane. Initially, we talked about the history of the plane then he told me. He wanted to travel to different parts of the world, especially Paris by plane because it is impossible to travel through another mode of transport moreover in his family no one travelled by plane due to financial situation and never visits another country, but this is the dream of him. To feel the life on a plane. Despite also being told that he wants to become a pilot and it is his dream job, but they do not have enough money because the course of pilot requires a big chunk of money. Then he gave up and tried in another field that time, he got emotional, and I felt his pain. But I know that with the hard work and his dedication, he will be able to travel on a plane becomes I saw dedication in his eyes regarding his dream. So this is my friend who wants to travel by plane.

Follow-ups of Describe a Person Who Likes to Travel by Plane

Question 1:- Which are the benefits and drawbacks of travelling by plane?

Answer:- There are various merits to travel by plane firstly he or she can see the view of clouds from the upper side not only this it is the fastest mode of transportation which take a minimum time to travel from one place to another place and also there are some demerits which can’t be ignored First is that some people have a phobia to travel in height, so they have a risk of life when they travel by plane.

Question 2:- Is it great to live nearby an airport?

Answer:- No, I don’t think so it is valuable to lice near the airport because aeroplanes create huge noise which cannot be bearable moreover the cause air pollution as well which is hazardous to human health and they can face various types of diseases especially for elder people they do not have strong enough to fight with pollution.

Question 3:- Do Indian people love to travel by plane?

Answer:- Yes, it is a dream of every Indien to travel by plane because more than half of the people of my country belongs to middle-class family and poor families and the ticket of the plane is expensive to afford that’s why it has become a dream of every Indian.

Question 4:- What types of transportation do people choose when they go on a long trip?

Answer:- It depends on the financial situation of every person if they have enough money and do not have a much time always prefer to travel by air through aeroplane on the other side it people who Who are not financially strong, and they choose land transport which is cheaper and affordable for everyone such as car bikes train and soon.

Question 5:- Would you prefer to travel in your own car in the future?

Answer:- Yes, of course, I want to buy a dream car that is a Range rover and like to drive when I have huge money. I will definitely buy that car is my dream, but now I am happy with my dad‘s car and when I have work or I have to go somewhere I use that car.

Question 6:- What sorts of people travel by aeroplane in India?

Answer:- Usually, rich people travel by plane in my country because I mentioned before that tickets are expensive in my country and out every people can afford it I think most businessmen are using that transportation because they do not have much time and time is precious for them.

Question 7:- Are you pleased with the service on the plane in India?

Answer:- Well I did not travel by plane in my life, so I do not know about the service in-plane, but my sister was travel to Mumbai due to work he shared with me the environment of plain and he also talked about the service, and she told me the services are very good, and staff of plane was very cooperative.

Question 8:- Why do some people just dislike aviation?

Answer:- —-Some people have a Phobia of travelling in heights, and some people do not have an interest in aviation. I think these are the reason people dislike Aviation.

Follow Us on IELTSFever Facebook 

Leave a Comment

Your email address will not be published.