Describe a Time When You Watched a Live Sports Event

ADVERTISEMENT

Describe a Time When You Watched a Live Sports Event

  • When it happened
  • Where it took place
  • Who you watched it with
  • And explain how you felt about this experience

Sample Answer of Describe a Time When You Watched a Live Sports Event

Watching Sport on television is a popular activity most people watch a live show if they get a chance on. Today I want to talk about my personal experience in which I watched a cricket match with my friends when I was in 9th standard. I enjoyed my holiday with my friends when I heard about the match between India and Pakistan that was started at 7:00 p.m. I was enjoying that match with my friends and family on television. The main important man on the set was MS Dhoni

who was in the match as there were a lot of people were watching in the stadium at the same time when a match start between India and Pakistan most probably people used to watch it when they are free and so when they want to see mostly after when match completed the recap of it and highlights of the match cricket is the most popular country most probably people love to watch it live in the stadium. I love to see test match in a stadium that moment always feel extraordinary as the score increasing after every over creating enthusiasm everyone was excited for that match because in last India and won by free runs

overall experience unimaginable after completing my exam that was my first time that I enjoyed the time with my family and friends events Arju excited people watched them, for example, cricket football hockey but the overall experience to support our nation give up extraordinary feeling every civilian

ADVERTISEMENT

Follow-ups Describe a Time When You Watched a Live Sports Event

Question 1 What is the most popular sporting event in your country?

Answer – Cricket and football are the most famous in my country. Most IPL is the popular one love to watch it line on phones and enjoyed it family member enjoy it with each other probably because they are so inspiring and people of to take a bet on it.

Question 2 Why are sporting events important?

Answer- Audience is important because it gave everyone an enthusiasm and inspired them as well as lenggries relationship between two countries and by watching them play them fit and also for leisure time People watch it and enjoy it astu give relaxation to their mind

Question 3 What sort of games and sports do you take part in?

Answer- Most of the time when I was in my college play Volleyball and football and take part in sports events in my college there were two teams take this course and the best team to increase maximum score contest and achieve by colleges authorities

Question 4 What kinds of sports facilities exist in your community?

Answer –If I talk about my community near to my house top playground for tennis Panda basketball court live nearby that and people love to straight running and party of my state also give opportunities for the people want to participate in any kind of Sports

Question 5 Do men and women play the same kind of sports?

Answer – Absolutely independent person to person as a girl pet in running and weightlifting as for the boys the part cricket and football in some games like hockey both boys and girls participating in it

Question 6 How do you think the government could encourage more people to exercise and participate in sport?

Answer – Definitely Government have to encourage them and motivate their civilians for sports and exercises because as for the motion if the civilians are healthy in the society in the nation definitely the nation will develop more and the lifestyle country will definitely grow it has increased the overall health rate of endless people will face the problems of health problem cancer and overweight

Question 7 Do you prefer to watch sports events on TV at home or to watch them live? Why?

Answer – I prefer to watch it on tv although watching live a particular match is enjoyable, but the tickets and other expenditures are expensive, but at home, we can enjoy the same match free of cost and more comfortably

Question 8 What are the benefits of sport or exercise?

Answer – There are several benefits of sports and exercises as they increase the blood pressure in the which increase the overall efficiency and immunity system and fat people get more healthy and feel better they work more efficiently in their sectors as well as spending on health issue by the government so decrease in the rate

Question 9 Does the ticket price to live sporting events affect decisions to attend?

Answer – It depends on the person if someone is rich, it doesn’t affect dad someone come from the middle class and lower classes definitely I will think about its decision that I have to watch it live or on television.

Follow Us on IELTSFever Facebook 

Also, Read Describe a Time When You Watched a Live Sports Event

ADVERTISEMENT

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top