IELTS Speaking Test Part 1 (Being in a hurry ) Questions With Answer

IELTS Speaking Test Part 1 (Being in a hurry ) Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


IELTS Speaking Test Part 1 ( Being in a hurry ) Questions With Answer

Question 1:- Do you often get up early in the morning?

Answer- Yes, I prefer to get up early in the morning. It helps me to complete all the activities for a day on priority.

Question 2:- What do you usually do when you get up early?

Answer- I start my day by having prayers and reading the bible first when I get up early. After that, I spend some time having exercise in order to keep myself healthy.

Question 3:- What’s your morning routine?

Answer- As I said just now, my morning routine starts with prayers and exercise. After that, I help my mom in the kitchen with cooking. Then I continue with my work from 10 AM to 5 PM.

Question 4:- Is breakfast important to you?

Answer- Yes, having breakfast at the correct time is vital in my life. It is a general fact that skipping breakfast would cause serious health issues.so I never skip my breakfast any day.

Question 5:- Do you get up early on weekends?

Answer- To be honest, I never wake up early on weekends. Because these days are considered a leisure period for me, apart from this, because of my hectic work, I would be tired by Friday, which makes me lazy, and I would be late in getting out of bed on weekends.

Question 6:- What kinds of people usually get up early? Why?

Answer- I think people who are disciplined and have an aim in their life get up early in the morning. Moreover, parents also get up early to complete their household chores. Apart from this, workers also have to be early birds to commute to their workplace.

Question 7:- What are the benefits of getting up early?

Answer- There are several advantages of becoming an early bird. It would give a fresh mind to start for a day. one would get a feeling of positive energy when they start their day early. It would also help to complete our tasks effectively.

Follow Us on IELTSFever Facebook 

Leave a Comment

Your email address will not be published.