Morning Routine Speaking Part 1 Questions With Answers

ADVERTISEMENT

Morning Routine Speaking Part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Morning Routine Speaking Part 1 Questions With Answers

Question 1 What is your morning routine?

Answer – I usually wake up at around seven 7 am. And I brush my teeth and read the newspaper, and go downstairs and spend, spend some time, and a walk for 15 minutes, and drink two glasses of water…

Question 2 Is Breakfast important?

Answer – Yes, breakfast is important. Personally, I don’t skip breakfast. Since my childhood, I was used to eating breakfast every day. Suppose breakfast is not available. I will take two eggs and a glass of milk. As my breakfast

Question 3 Do you like Reading?

Answer – yes, I do like reading. I started reading books for the past two months. At the moment I’m reading a book written by Norman Lewis. The name of the book is word power made easy. It is about new words and vocabulary.

ADVERTISEMENT

Question 4 What books do you like to read?

Answer – I’m not an I’m not fond of books. But as I said earlier, I am reading books for the past two months. Sometimes I read storybooks story or animation books like cartoon materials.

Question 5 Which book did you read recently?

Answer – The book I read recently is two books. One is written by normal ladies. Football made easy. And the other one is the book written by Krishnamurthy about how to reach a high position.

Question 6 What did you learn from it?

Answer – Krishna is an ordinary person who climbed into the top position of the company. He wrote how we, how we reach to that place, to the high place. They are often silent on so many roads, some difficult words even I have never heard of it. I wanted so many ways, but I never came aboard this type of word. And then from the book written by the customer. I came to know how we should do hard work in our life to reach a high-level position from a normal position to the Board of Directors in a big MNC.

Question 7 Why do parents make children read books at an early age?

Answer – usually parents make children read your book in early life because it improves their vocabulary, and their thinking capability basically books takes you to the imaginary world, especially the storybooks, which will enable you thinking skill. and Learning capability

Question 8 Why was your favorite book as a child?

Answer – Favourite book in my childhood is. It was written by Simon, you see, his company in the United States, I didn’t exactly remember the name of the company, but it is an animation book. I love to read it, and it contains some animations like Marvel Comics and Marvel Comics and some Tom jerry cartoons.

Question 9 Should reading be a compulsory activity for children at school?

Answer – Yes, it is a mandatory habit for children. Because, as I said earlier, it improves their capability to think much more than that. And many famous people said that reading is a must activity for anyone, if you take, for instance, if we take Warren Buffett, Warren Buffett reads five types of newspapers in a day, and Bill Gates reads one book per day.

Follow Us on Facebook 

Also, Read Car Trip Speaking Part 1 Questions with Answers

ADVERTISEMENT

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top