IELTS Speaking Test Part 1 ( Changes ) Questions With Answer

IELTS Speaking Test Part 1 (Changes) Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


IELTS Speaking Test Part 1 ( Changes ) Questions With Answer

Question 1:- Do you like changes? Why?

Answer- Of course, I do. I Love positive changes rather than negative ones because I believe positive changes can help me to uplift my lifestyle and enhance my growth in life.

Question 2:- Do you often change?

Answer- Well, I think I do not change quite often, but if somebody suggests I change in a positive way, then I would definitely love to change my behaviour.

Question 3:- What do you charge?

Answer- As I already said, I love to change my behaviour in a good way. Similarly, sometimes I change my personality from the external side like my dressing sense, hairstyle, etcetera.

Question 4:- What would you not like to change?

Answer- Well, I think I would not change my mindset and goals. Also, I don’t think I will change my daily routines, especially my morning rituals.

Question 5:- Have you changed a lot since your childhood?

Answer- Frankly speaking, I don’t think I have changed a lot since my childhood, but having said that, I have changed my hairstyle and studying habits.

Question 6:- What was the last change you made?

Answer- Recently I went to the parlour, and I chopped my hair down. Similarly, I straightened my hair, so yeah, this is the last time I have made a change in my personality.

Question 7:- What has been the greatest change in your life so far?

Answer- Well, I think there have been many changes in my life so far. Among them, the best change that I have made is that I developed the habit of studying hard, and I also graduated from college recently.

Question 8:- Have there been any changes in your hometown recently?

Answer- Yeah, I think there have been several changes in my home town. One of them is that a new school and pitched road have been constructed here.

Question 9:- What do you plan to change next year?

Answer- Well, as far as change is concerned, I am planning to move out of my hometown to pursue further studies. So this will by far be the most crucial change next year.

Follow Us on IELTSFever Facebook 

Leave a Comment

Your email address will not be published.