Indoor games IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

ADVERTISEMENT

Indoor games IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Indoor games IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer.

Question 1:- Do you play any indoor games?

Answer –  Yes, I do. Most of the time, if I am free from the monotonous routine, I prefer to play ludo with my sister. It releases my stress as well as fresh n up my mind.

Question 2:- Do you prefer to play indoor games or outdoor games?

Answer – Mostly I like to play indoor games which consist of various board games or carom, but sometimes I also play outdoor games such as cricket, tennis when I am with my friends or with my family.

Question 3:- What indoor games did you play when you were a child?

Answer – Well, during childhood, we mostly used to play snake and ladder, which was the easiest and understandable game of that period. Even we had played hide n seek because we were not able to go outside as it was too dangerous to play as my house was on the edge of the road

ADVERTISEMENT

Question 4:- Is there any particular indoor game that you liked (when you were a child)?

Answer – As I mentioned earlier that I used to play snake n ladder, which was my favourite game at that time. And now also, I enjoy playing snake and ladder, which reminds me of the memories of childhood.

Question 5:- What sorts of indoor games do children play now?

Answer – As we know this is the era of modern technology, so most of the children indulge in mobiles or computers or television. Besides this, now the days most popular games played among children are ludo, snake and ladder, monopoly, cards, Uno etc.

Question 6:- Do you play video games?

Answer – No, I do not play video games because I am not fond of them.

Question 7:- What kinds of video games do you like to play?

Answer – As I said earlier, I am not fond of video games. Rather I would prefer physical games or indoor games.

Question 8:- Is it good for young people to play video games?

Answer – Well, I think there is no harm in playing video games if it is played for some interval of time. In contrast, if one play games for long hours, they may suffer from headaches and even be addicted to them, which will be very harmful to health as well as mind.

Follow Us on IELTSFever Facebook 

Also, Read Window View Speaking Part 1 Questions With Answers

ADVERTISEMENT

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top