Internet & Major IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Internet & Major IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Internet & Major IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- How important is the Internet to you?

Answer:- According to me, the internet has become an important part of my life because it helps me to get some advanced information about everything.

Question 2:- Do you use the Internet more for work or in your free time?

Answer:- I m a nurse by profession, so I m not able to use the internet at the time of my work, but I mostly use it in my free time.

Question 3:- Do you think you use the Internet too much?

Answer:- I think I use the internet more to connect with my friends only when I m free.

Question 4:- How will the Internet develop in the future?

Answer:- I believe that the world is changing these days, so technical advancement has increased. So I think people will rely more on the internet to access anything.

Question 5:- Are there any negative things about the Internet?

Answer:- Of course, yes. There are many problems like cyberbullying, cyber trauma etc.

Question 6:- What is your major? Or what was your major?

Answer:- My major was science .because I liked science very much.

Question 7:- Did you or do you like it?

Answer:- Yes, I liked it so much because science is a way of life.

Question 8:- Is it a popular subject at your university?

Answer:- Definitely, it is a popular subject in my university, and most of the students chose their major as science.

Question 9:- If you could change to another subject, what would it be?

Answer:- I think it is geography. Because I like to study about the geography of earth and its other things.

Question 10:- Would you change it if you had the chance?

Answer:- Definitely not. As I said earlier, science is the way to live. So it helps us to know more about everything and help us to update. Science has more scope than geography.

Follow Us on IELTSFever Facebook 

Leave a Comment

Your email address will not be published.