Robots & GIfts IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Robots & GIfts IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Robots & GIfts IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Do you like robots?

Answer:- yes, robots are the most developing technology in our world; it helps to replace manpower and Replace human intervention

Question 2:- What kind of robot would you like to have?

Answer:- I like to have a robot who do all household works in and out of our homes.

Question 3:- Will robots change society significantly?

Answer:- yes, definitely robot makes a significant change in society; as technology emerges, each and every day, robots will replace all human intervention and make a huge change in society.

Question 4:- What is the importance of gifts?

Answer:- gifts are important to us its help us to feel and remember our good old memories spent with loved ones

Question 5:- Is there any pressure on us to buy presents?

Answer:- No, we don’t have any pressure on buying gifts, but we like to give presents.

Question 6:- How often do you buy others gifts?

Answer:- No, I didn’t buy another gift.

Question 7:- Do you like to send expensive gifts?

Answer:- I like to give an expensive gifts to my loved ones because they will remember me always

Question 8:- What kinds of gifts are popular in your country?

Answer:- In India, the most popular gifts include dresses, watches, phones, gold and diamonds.

Question 9:- Why do people send gifts?

Answer:- People send gifts to make them know we love and remember always.

Follow Us on IELTSFever Facebook 

Leave a Comment

Your email address will not be published.