Talk About a Famous Person that You Are Interested In

Talk about a famous person that you are interested in

  • Who this person is,
  • How do you know about this person,
  • What sort of life they had before they became famous,
  • How this person became famous,
  • Why do you like this person

Sample Answer of Talk About a Famous Person that You Are Interested In

From Many famous people in different areas such as films, politics, social service, businessmen, scientists and many others I would like to talk about the person whom I like is from the film industry and his name is Jackie Chen.

I have known him for the past decade by watching his action movies. I remember that when I have watched his one movie first time at my friend’s place, and then I become his fan, and I am watching his every movie.

Before the film industry, he was a common action man who shot action scenes for other actors. Through his hard work and dedication toward his job, he got a chance to make a movie, and he did well and rose the sun.

Apart from his movie, I like him because of his honesty and good nature. I remember that in one of his TV shows, he has said that he donated all his earnings for charity rather than to give his son. And when he was asked for the hat, he gave the reason that if he is capable enough, then he can earn it rather depending on me. From that interview, my respect for him increases more.

Follow-ups of Talk About a Famous Person that You Are Interested In

Question 1. What are the advantages of being famous?

Answer:- By becoming famous everyone can know you and you get fam also you can take advantage by making advertisements and earn some wages.

Question 2. What are the disadvantages of being famous?

Answer:- By becoming famous, we will get company everywhere we go, and we cannot enjoy our private time as every moment of our life become a conspiracy to the world.

Question 3. Should famous personalities have a personal life?

Answer:- Everyone has his own personal life, no matter he is famous or not, but famous people try maximum to hide their personal life to avoid questioning.

Question 4. Which qualities should a famous person have?

Answer:- They should have qualities that Depend on the area in which a person is famous, but they should be humble, good sense of humour and help nature.

Question 5. Why does the young generation copy them?

Answer:- The young generation listen to or read his life before fame and compare it with themselves, and to achieve the goal, they are starting to copy them.

Question 6. Why is it important to have role models?

Answer:- Role models inspire us from inside of our hearts, and they can work as fuel to our goal-reaching vehicle.

Question 7. Who were the famous people 50 years ago and who will be famous in the next 50 years?

Answer:- From Many persons before 50 years, I would like to give names of APJ Abdul kalam, Sardar Vallabh Bhai Patel, Shubhash Chandra boss and Chandrashekhar Azad. For the next 50 years, I would like to give the name Mukesh Ambani, Rakesh Junhunvala, Arvind Kejriwal

Question 8. If you have a chance to become famous, what would be your attitude?

Answer:- Well, that’s a tough question. Still, if I am trying to give you an answer, my attitude will be a combination of Sardar Vallabhbhai and Apj Abdul kalam. Calm, honest, humble and also truth-speaking.

Follow Us on IELTSFever Facebook 

Leave a Comment

Your email address will not be published.