Talk About an Interesting Conversation That You Had With Someone

ADVERTISEMENT

Talk About an Interesting Conversation That You Had With Someone

  • Who you had it with?
  • Where did you have it?
  • What was the conversation, and why did you have it?

Sample Answer of Talk About an Interesting Conversation That You Had With Someone

Some people like to share wisdom with others, whereas some don’t. I love to talk and conversation with others that aid in our life, especially with older people. Older adults have the vast majority of the experience, and they saw a host of black and white days. Today I would like to talk about when I had an interesting conversation with an older person when I was traveling. 3 months ago, after completing graduation, I was traveling to Ahmedabad by bus. The distance between my hometown and Ahmedabad is 250km. When I was seated in my seat, I showed one older man who came and sat next to me. After some time I started a conversation with him because he was reading an interesting book.

He told me he lives in Canada with their family, that time he was on holiday. He also told me about Canadian culture and how it differs from India. He propels me to move to Canada, where people live a better life as well as more facilities and infrastructure than here. He was also good at jokes, and his jokes were witty enough to laugh. He is a retired college professor, and he also gave me some good college wisdom and the Canadian education system. Before differ we exchange our mail id, and we often exchange mails. He is the reason behind that I started IELTS preparation. Hopefully, I want to meet him again in Canada. That was an incredible conversation for me. Nowadays, I am preparing for the IELTS test to move to Canada; my goal is to complete my further studies and do a part-time job with education.

Follow-ups Talk About an Interesting Conversation That You Had With Someone

Question 1 What is the difference between the conversation between males and females?

Answer – Males’ conversation is primarily business-related, such as family adversity, financial issues, and sometimes news-related. At the same time, women are majority talking about social, what’s going on around the area and not based on Facts.

ADVERTISEMENT

Question 2 What is the difference between talking on the phone and face-to-face conversation?

Answer – In these contemporary times, people have less time for socializing. Talking on the cell phone or socially conversation makes a strong relationship like cement the bonds; however, face-to-face conversation remembers everyone.

Question 3 Why do some people get nervous when they give presentations?

Answer – Firstly lack of experience in performing in big stages; a person is also nervous because they want good results or performance, thus, afraid of outputs.

Question 4 Do you think using visual aids while giving a presentation is necessary?

Answer – Well, to be honest, yes, visual equipment such as projector succor presenter to remember the task and In more depth and details. For example, when I gave a presentation with a projector in college, it helps me speak fluently, gives more wisdom, and, most importantly, be less afraid of outcomes.

Question 5 Why is body language important?

Answer – Yes, people understand better when the presenter uses body language with them; sometimes, when the audience does not understand the sentence or core, body language and exploration aid them to understand.

Question 6 Do you think humor is important for a speaker?

Answer – Undoubtedly, if a speaker speaks on a continuous or serious speech that time the audience is exhausted by them, humor help listeners to pay more attention to the presentation.

Question 7 What kind of speaker do you like?

Answer – I like the speaker who gives brief wisdom of their topic, also funny guy. Speak have erudition of their topic is also paramount.

Question 8 Are there any disadvantages of face-to-face conversation?

Answer – For face to face conversation time is pivotal; its took time, nowadays layman have less leisure time because of busy work schedule and vocational lifestyle.

Question 9 Who do you prefer chatting with – your parents or your friends?

Answer – I prefer chatting with my friends; however, for my parents, I opt face to face meetings. I am a student, and I memostity of my college friendailysis; with my friends, we have a small conversatiowhichhat not crucial; thus, chatting is a better option than others.

Question 10 Do most people have just a small number of friends or many friends?

Answer – I think it depends on the person, some people prefer to have several friends while others believe that friendship quality is more paramount.

Question 11  What qualities do you think a good friend should have?

Answer – First quality I think is required for a good friend is loyalty; everyone stands by our side when we have a good time, although only good and loyal friends can stand by our side when we have a rough time.

Follow Us on IELTSFever Facebook 

Also, Read Describe a Time When a Restaurant Provided You Bad Food Service

ADVERTISEMENT

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top