Tidiness Speaking Part 1 Questions With Answers

ADVERTISEMENT

Tidiness Speaking Part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Tidiness Speaking Part 1 Questions With Answers

Question 1 Are you a tidy person?

Answer – Yes, I am; I bath two times a day, keeps my books in order, and cleans my room two times a week.

Question 2 How do you keep things tidy?

Answer – Well, all my books are placed on my table, and my clothes in the cupboard; before sleeping, I will keep the items in proper order.

Question 3 Do you think people should be tidy all the time?

Answer – Yes, I believe that people should be clean because they are protected from many types of diseases if they are clean.

ADVERTISEMENT

Question 4 Are you tidier at work(school) or home?

Answer – I am good in my home because I have a separate room, nobody touches my things, but in college, we all three sit on a bench, so I feel it is difficult to place things properly.

Question 5 What’s the best present or gift you have ever received?

Answer – Well, I received a Fastrack watch from my best friend, he gifted me that in my 10th standard, I felt so happy after receiving it

Question 6 Do you give expensive gifts?

Answer – Yes, I gave my sister a small bracelet, it costs around 3-5k, it is a high amount for a person like me.

Question 7 What do you give others as gifts?

Answer – Well, most of the time, I give chocolates as small presents to my friends,

Question 8 What kind of gifts are popular in your country?

Answer – Well, it depends upon the person, some people give bikes, shoes, jewelry as a gift to others,

Question 9 Are you good at telling jokes?

Answer – Yes, I’m a jovial person; most of the time, I will try to make my friends laugh. I told so many jokes to my friends and teachers,

Question 10 Do your friends like to tell jokes?

Answer – Yes, my friend’s pavan and Sourav always tell jokes to make us laugh. They make jokes on one another,

Question 11 Do you like to watch comedies?

Answer – Yes, a lot, every day I watch a comedy scene in the morning, nowadays I have watched so many stand-up comedies.

Question 12 Have you ever watched a live show?

Answer – No, I have not watched any live show in person, but I have seen many live shows on television and youtube.

Follow Us on IELTSFever Facebook 

Also, Read Laugh Speaking Part 1 Questions With Answers

ADVERTISEMENT

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top