Time Management IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

ADVERTISEMENT

Time Management IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Time Management IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Are you ever late for anything?

Answer:- Actually, I kept the correct time for everything, but a few days ago I was late for collecting my hall ticket for my teacher because my scooter got some starting problem after some time it started but I late for collect hall ticket.

Question 2:- What excuses do you use when you are late?

Answer:- Well, I already mentioned that I am not late for anything. If I am late for anything, maybe the reasons are something happened to my vehicle or any accident.

Question 3:- What excuses do people have when they are late?

Answer:- Most people use the excuse is traffic block and most people face this problem every day.

ADVERTISEMENT

Question 4:- Are you good at organizing time?

Answer:- Yes, I am because I find time for everything and make a good time organization for everything.

Question 5:- How do you usually organize time?

Answer:- Every night I keep a note for tomorrow activity, so the next morning I keep timing what I want to do all day as well, as I try to start every activity at the correct time so I can arrange it all with perfect timing.

Question 6:- Do you think planning is important for time management?

Answer:- Yes, of course, planning is very important for time management, and we must prepare one plan which time I want to start and which time I want to start next activity so if the people keep a good plan try to follow this plan they can arrange their time.

Question 7:- Why do you think some people pay to learn time management?

Answer:- Yes, some people like to study time management, but in my opinion, time management is an art, so you must learn from your inner side, not from others. But some people cant start from their inner corner, so that’s why they are trying to study with high pay.

Question 8:- Do you think children should learn to manage time?

Answer:- Yes, because children practice time management from childhood, it will help them into the future for handling a time management life.

Question 9:- Why do some people find it hard to follow their plans?

Answer:- Because they are not keeping good time management, if the people will keep good time management, they can follow the plans easy.

Question 10:- How would you teach your children time management?

Answer:- Well, first we must create a good timetable for them and try to follow the correct time for their every work then we can make the plan with their time so they can easy to follow the time management and it will help them to keep good time management.

Question 11:- Do old people and young people manage time in a similar way?

Answer:- No, I don’t think so because both ages peoples are different preferences and different activities, so they can’t follow the same time management.

Follow Us on IELTSFever Facebook 

Also read: There has been a humongous increase in the garbage

ADVERTISEMENT

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *