Watch & Dream IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

ADVERTISEMENT

Watch & Dream IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Watch & Dream IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer.

Question 1 How often do you wear a watch?

Answer – Not really. I used to wear a watch every day in the past on my college days to keep track of time. But now, due to digitalization, my cell phone can help me to do that job much better. I only wear classical watches sometimes at birthday parties or marriage functions

Question 2 What was your first watch like?

Answer – It was BOAT make digital watch presented by my lovely wife on my 27th marriage. At that time, I desired one smartwatch for my routine exercise data and previewed for notification of my cell phone when I was in a meeting as at that time there were so many meetings three or four in a day with clients, so I was afraid some important notification were not simply recognized.

Question 3 What kinds of watches do you like to wear?

Answer – Actually, I don’t like to wear a certain kind of watch. But sports watches are my favorite because they are so convenient. They have hard material and are water-resistant, so I don’t have to take them off while playing or take a bath or do the laundry.

ADVERTISEMENT

Question 4 Do people still wear watches in your country?

Answer – Yes, people in my country still wear watches for different purposes of use. Nowadays, many international and national brands are available in every city as well as online easily for procurement purposes.

Question 5 Do you often have dreams at night?

Answer – Yes, I often have dreams. Some are funny, and some are horrible in my night dreams. In my opinion, It is the natural process of a human being.

Question 5 Have you had a bad dream before?

Answer – Of course, Many times, I had a vivid dream about things that were going on in my life. Last night I was died in my dream due to someone throws away from the building. Suddenly I woke up and realized it was a very terrific dream.

Question 6 What was the strangest dream you have had?

Answer – Well, the strangest dream I have had was traveling to Canada from my country after my visa was approved by the Canadian immigration team. I had felt that I was getting new jobs in Canada and when my first day at the office I missed by bus which was quite disappointed & suddenly I woke up.

Question 7 What do you usually dream about?

Answer – I have a goal that I want to study abroad in Canada & get my post-graduation in supply chain management. After that, I desired a supply chain manager position in any Multinational company & after getting PR to settle my family into Canada for their bright future. I hope by the god grace, my dream will come real.

Follow Us on IELTSFever Facebook 

Also, Read Describe a Place You Visited That Has Been Affected by Pollution

ADVERTISEMENT

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *