High School and Hometown IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

High School and Hometown IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


High School and Hometown IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Where is your hometown?

Answer- My hometown is Nevada, a semi-urban area in the Kottayam district.

Question 2:- How often do you visit your hometown?

Answer- I live in my hometown, so I visit it every now and then.

Question 3:- How many people live in your hometown?

Answer- As per the 2021 statistics, there are approximately 75000 people living in my hometown.

Question 4:- What is your hometown famous for?

Answer- My hometown is blessed with modern amenities, among which it is famous for its scenery.

Question 5:- What’s the oldest part of your hometown?

Answer- The oldest part of my hometown is our church. It was established over 100 years ago.

Question 6:- Who was your favourite teacher in high school?

Answer- My favourite one was Renjini’s teacher in my high school. She taught me chemistry. She is a charming, adorable and towering personality with a wheatish complexion.

Question 7:- What’s your favourite subject in high school?

Answer- My favourite subject is chemistry during my school time because of the teacher. The teacher is a bright spur, and she really made the subject a piece of cake for me.

Question 8:- Do you still remember what happened on your first day of high school?

Answer- yes, of course. I still remember it. It was a fish out of water moment for me.

Question 9:- Do you still keep in touch with your friends from high school?’Do you miss your life in high school?

Answer- yes, I still keep in touch with my high school friend recently. We hung out together. I miss that olden happiest day because, at that time, I’m free from stress and tension.

Follow Us on IELTSFever Facebook 

Leave a Comment

Your email address will not be published.