IELTS Speaking Test Part 1 ( Being in a hurry ) Questions With Answer

IELTS Speaking Test Part 1 (Being in a hurry ) Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


IELTS Speaking Test Part 1 ( Being in a hurry ) Questions With Answer

Question 1:- How often are you in Hurry?

Answer- To be honest, I am a very punctual person, so I have a proper timetable, that so why there was a very difficult situation when I am in a hurry.

Question 2:- Do you like doing things quickly?

Answer- Yes, I like to do work faster because I think time is a very precious thing, so if we save, then nothing is better than it.

Question 3:- What do you often do in Hurry?

Answer- As I mentioned earlier, I have a proper timetable, so I don’t do anything in a hurry, but sometimes I am late for my college, so in that situation, I do my work in a hurry.

Question 4:- What helps you to finish things quickly?

Answer- As I am a student so I do things which I do in my daily routine. Have proper knowledge of which work takes a time and which is complete with minutes so firstly I have done small works a rather than big.

Question 5:- Where was the last time you did something in a hurry?

Answer- To be honest, it happened last week, and one of my friends made a plan to visit a Rose garden in Chandigarh, but I didn’t know my phone was switched off at night and the alarm was not ringed, so I was almost late at that time I do all things in Hurry.

Question 6:- What did you do? Why did you do it in a hurry?

Answer- Firstly I woke up and went for a shower after that I wore clothes and tied my ponytail. I do this all in a hurry because as I mentioned before I was late and my friend was waiting for me, and the Bus was at sharp 6: 30 am, but I got up at almost 6 O clock.

Question 7:- What kind of things do you never do in Hurry? Why.

Answer- I don’t drive in a hurry because, as we know, it is not safe as well whenever I do something in the kitchen, I don’t like to do work faster Because Make’s cousin was tasteless.

Question 8:- Is it Good to be always in a hurry?

Answer- No, I think so no because if we are always in a Hurry then we make a lot of mistakes and if we drive in a hurry we so take some serious accidents on the road.

Question 9:- Why do people make mistakes when they are in a hurry?

Answer- Firstly when they do work in a hurry, they do not properly concentrate on particular work, and secondly, they are only focused on completing their work, not on good or bad things.

Follow Us on IELTSFever Facebook 

Leave a Comment

Your email address will not be published.