Language & smile IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

ADVERTISEMENT

Language & smile IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Language & smile IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer.

Question 1:- What languages do you speak?

Answer – Well, to be honest, I mostly speak in my mother tongue, Gujarat. However, sometimes I speak in Hindi and in a global language, English.

Question 2:- When did you learn English?

Answer – I started to learn English in my primary school; I had English subjects, and at that time, I learned basic structure and form of language, although I developed it three years ago.

Question 3:- Do you think English is difficult to learn?

Answer – To be honest, I don’t think English is a hard language to learn. It has 26 alphabets. Moreover, I believe that due to the complex structure and wide flexibility of language, some people find it difficult to learn it.

ADVERTISEMENT

Question 4:- Would you like to learn other languages?

Answer – Definitely yes, being able to write and speak more than two languages has various advantages, especially global language. I would like to learn the French language after moving to Canada.

Question 5:- Do you always smile?

Answer – Not every time but, I like to give a smile whenever I see a person.

Question 6:- Do you like smiling?

Answer – Yes, I do like to smile; I believe that if I give a smile to another person, especially those who are upset or not in a good mood, then it aids them.

Question 7:- Should people smile more?

Answer – Well, I think people ought to smile as much as possible although not much as other things you are med or have a mental tribulation.

Question 8:- Do you smile while taking photos?

Answer – Without any doubt, yes, I love to shoot a picture with my smiley face. It makes me ecstatic whenever I see it again.

Question 9:- When do people smile at others?

Answer – Some people occasionally smile when other eyes contact them wherever; some like to smile on special occasions or victory times.

Question 10:- Can you recognize a fake smile?

Answer – Well, I am not a master of recognizing others’ fake smiles; however, the majority time, I am a capable—person mood and behavior succor to find it.

Follow Us on IELTSFever Facebook 

Also, Read Perfume Speaking Part 1 Questions With Answers

ADVERTISEMENT

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *