Pen or pencil Speaking Part 1 Questions With Answers

ADVERTISEMENT

Pen or pencil Speaking Part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Pen or pencil Speaking Part 1 Questions With Answers.

Question 1 Do you prefer to use a pen or pencil?

Answer – Well, when writing exams, I use a pen, but while reading books or newspapers, I use a pencil to underline keywords.

Question 2 When was the last time you bought a pen or pencil?

Answer – I bought a pen box last month; it has quite a few left. Nowadays I’m using a pen a lot. And I have been using a pen pencil for the last 3 months.

Question 3 How would you react if someone sent you a pen as a gift?

Answer – I would feel elated; in my 10 standards, my friend pavan gifted me a pen for my exams. I wrote well, and it helped me a lot,

ADVERTISEMENT

Question 4 Have you ever been to a museum to learn history?

Answer – No, I have never been to a museum to learn about history, but I went to a small museum in my town with my friends to spend some time.

Question 5 Do you think history is important?

Answer – Yes, history is paramount, it is just a past of present, it helps us know about the past happenings in the world.

Question 6 When was the last time you read a book about history?

Answer – Well, I think I read a book related to history in my 10 standards. I have read about many famous people like Napoleon, Akbar.

Question 7 Do you like dessert?

Answer – Yes, I love dessert; I eat a dessert twice a week; I went to the nearby bakery in my town mostly on holidays and Sundays.

Question 8 Do you like eating cakes?

Answer – Well, not much, but I like pastries it has a different taste as compared to cake and is more delicious.

Question 9 What desserts do Indian people like?

Answer – Well, in my town most people buy kalakand, it is a famous sweet. In the north, I think Kaju barfi is more popular. We Indians buy sweets on occasions.

Question 10 Have you ever made a cake?

Answer – Well, no, but my mother made a cake every 2-3 months; it is a homemade cake with easily available ingredients. It tastes good,

Follow Us on IELTSFever Facebook 

Also, Read Laugh Speaking Part 1 Questions With Answers

ADVERTISEMENT

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top