Text Messaging Speaking Part 1 Questions With Answers

ADVERTISEMENT

Text Messaging Speaking Part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Text Messaging Speaking Part 1 Questions With Answers

Question 1 Do you like texting?

Answer – Yes, I’m an introvert. I prefer messaging a lot. But I make calls only with my best friends.

Question 2  Do you prefer sending or receiving messages?

Answer – Well, I prefer both. It depends upon the situation. If the other person needs me, I will receive the message. If I want anything, I try to send him a message

Question 3 Have you ever received a confusing text message?

Answer – Yes, sometimes my friends used to send this type of message. I received a lot of confusing messages in lockdown.

ADVERTISEMENT

Question 4 In what circumstances is making a phone call better than sending text messages?

Answer – Well, I think in emergencies we should make a call rather than a message. Because messages won’t go due to network problems, especially most people today use WhatsApp and Facebook for texting for that we have to switch on data. It takes some time.

Question 5 Did you go on a picnic when you were a child?

Answer – Yes, I went to a picnic in my 7th standard with my family friends. It is a memorable moment for me.

Question 6 How often do you go on a picnic now?

Answer – Well, not much. I went only two times to picnic as I said earlier I went it with family friends first time and the second time, I went to a picnic with my cousins,

Question 7 Where do you go on a picnic?

Answer – We do have a tourist spot near my home, it is a historic fort of Srikrishna devaraya, many people visit this place in their free time

Question 8 What is the difference between a picnic and cooking at home?

Answer – Well, it differs a lot, at coming we cook alone or with our family, but at a picnic, we go there with friends, and we make some new friends, we cook some different types of food. We enjoy more than home in the picnic

Follow Us on IELTSFever Facebook 

Also, Read Car Trip Speaking Part 1 Questions with Answers

ADVERTISEMENT

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top