TV & Home IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

TV & Home IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


TV & Home IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Who do you live with?

Answer- Currently, I do live with my parents and two siblings making us five in number in a family detached home built by my father. The house is located on Cape Coast in the Central Region. It’s a home built with love and affection irrespective of individual differences.

Question 2:- What is your favourite room in your home?

Answer- It’s the kitchen … It’s kind of crazy, but I love the kitchen … The decorations of the interior to a well-played outlet. Aside from that, I love to cook when I am less busy … Maybe it’s just the cooking and the dishes that do the trick.

Question 3:- How is your home decorated?

Answer- The decorations were done by us .. so kind of homely colours of green berg with the grey curtains to match—a demi walled tiles from Italy and France. The dining table with its chairs was shipped from Hungary made of tabloid wood. The surface sparkles like that of coated honey.

Question 4:- Do you like visitors coming to your home?

Answer- Yes, with the motive that a house without people trooping in isn’t a house but a ghost town.. just kidding tho, but it’s great to have visitors around to make merry and party sometimes just to clear off flight syndrome.

Question 5:- Do you like watching TV?

Answer- I do love to watch tv, especially on weekends. Sitting on a couch with a milkshake and popcorn is all dreamy to watch my favourite tv shows and some music videos.

Question 6:- What is your favourite TV show now?

Answer- I love to watch mentor music reality shows as it’s one in a million. It’s shown on tv3 exactly at 8:00 pm on Sundays. After going out to eat dinner with my friends. I try to get back early to catch up with the reality show, which I don’t want to miss out on even a single episode.

Question 6:- What was your favourite show when you were a child?

Answer- Gummy bear was my favourite… The princess and the five bears was an extraordinary movie to watch .. all exhibiting their magical skills to save the princess and the kingdom from the attacks of the wicked sorcerer who wants to be the king. A kingly Socrates. It’s was a dire movie to watch as a kid.

Question 7:- Do you like watching TV shows from other countries?

Answer- Yes. I love it, especially when its content and settings are of interest. I have watched a lot of tv shows, and I think every continent. I have not mistaken… India, China, Korea, Nigeria, USA and the rest.

Follow Us on IELTSFever Facebook 

Leave a Comment

Your email address will not be published.